JOBBA MED OSS!

Just nu söker vi kockar!

Är du någon som älskar att laga mat på färska & lokala råvaror, samt gillar att vara kreativ i köket från vecka till vecka? Då är det dig vi söker! Bli en del Bonden & Bönorna och var med när vi tillsammans sätter ramarna för hur vi arbetar för att skapa den ultimata upplevelsen för både besökare och oss själva. Med närhet till fantastisk natur, havet, aktiviteter, minnen och skratt är Slite och Gotland en magisk plats att jobba på.

BOENDE, FRIA AKTIVITETER, GEMENSKAP OCH MYCKET MER


DET ERBJUDER VI DIG SOM ANSTÄLLD

Slite är en av de snabbast växande destinationerna på Gotland med fler och fler semesterfirare och besökare varje sommar. Det är en skärgårdsidyll med mycket historia och stort fokus på utveckling där semester och aktiv fritid står i centrum. Tillsammans med Slite Strand Resort, Strandbaren och Fiskbaren i Slite, är vi ett stort gäng som jobbar och spenderar somrarna här tillsammans, så det vi kan lova dig som anställd hos oss är en stor gemenskap med likasinnade människor, närhet till hav och alla 

Slite Strand Resorts aktiviteter, samt härliga semesterdagar på den här fantastiska ön. Vi har även löst boende till dig som inte har eget ställe i närheten, så om du har funderat på att jobba på Gotland någon gång, men inte haft möjlighet på grund av livsituaiton eller annat, så har du en spännande möjlighet nu!

I och med att Bonden & Bönorna är ett helt nytt koncept också, så hoppas vi kunna utvecklas tillsammans mer er och gemensamt sätta ramarna  för hur vi arbetar.

Målet är att skapa en

upplevelse som både gäster och vi själva sent kommer att glömma. Vår vision är dessutom att bli en reseorsak i sig, samt att om några år kunna erbjuda en gastronomisk upplevelse som folk från när och fjärran är berädd att köa för. Låter det som en spännande utmaning du vill vara med på? Tveka inte att höra av dig till oss i så fall!

SKICKA DIN ANSÖKAN

Känner du att det här kan vara en arbetsplats för dig så skicka in din jobbansökan nedan med förljande information:


• Kort om vem du är och varför du vill jobba med oss.

• Vilken position du söker.

• Kort om tidigare erfarenheter

Uppdatera och bifoga även ditt CV.


LÄS MER OM ROLLERNA

och tveka inte att höra av dig om du har funderingar!

LOKAL LEVERANTÖR?

Är du eller ditt företag en lokal leverantör av Gotländska eller Svenska produkter som kan passa vårat koncept? Hör av dig till oss och berätta mer så tar vi kontakt med er så snart som möjligt! Vi vill mer än gärna lyfta fram det som finns i närområdet för att tillsammans skapa hållbara produkter som gynnar både människor och miljö.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

@BONDENOCHBONORNA

unsplash